Print

Apa Kata Peserta?

Posted in Feedback

"Kursus yang terbaik yang banyak menyedarkan saya yang setiap orang termasuk diri sendiri mempunyai kelebihan, keistimewaan, kreatif. Semasa kursus, saya merasakan diri keluar dari kepompong dan membuatkan saya berfikiran gila-gila, saya suka kursus ini."                                                                    Cik Puan Nor Aiza Zainal Abidin (Pembantu Am Pejabat, Politeknik Sultan Azlan Shah)

"Kursus yang sangat berkesan dan mendalam untuk membantu saya berfikir secara terbuka dan jauh. Telah memberi kesedaran supaya saya tidak berfikir di dalam kotak dan mempunyai sikap jujur dan amanah."                                                                                                                                                Cik Puan Aniza Anuar (Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi, Kolej Komuniti Kuching)

"Kursus yang sangat unik, telah menyedarkan saya untuk berfikir lebih terbuka dan berpandangan jauh, telah membuatkan saya membuang perkara-perkara negati dan memasukkan perkara-perkara positif dalam diri. Sangat hebat! Saya sangat-sangat suka."                                                                                                                                       Cik Puan Nazifah Habeb (Pembantu Makmal, Kolej Komuniti Jempol) 

"Modul Kursus lebih mudah untuk difahami. Penceramah menyampaikan informasi secara ringkas dan lebih padat. Pengisian program refleksi dapat dimanfaatkan oleh semua peserta." Cik Puan Norlidawati Ramlan (Penolong Akauntan, Kementerian Pengajian Tinggi)                                                                                                                                                                                                                                                                   

 "Idea dan ceramah yang diketengahkan amat bernas dan patut dihadiri oleh semua organisasi supaya dapat menyelesaikan masalah bukannya mencari masalah dari orang lain." Cik Puan Ermanirda Mohd Ghazali (Juruteknik, Kolej Komuniti Paya Besar)                                                         

"Kursus yang mendatangkan faedah dan kelebihan dalam menjadi seorang pemimpin yang berkebolehan di dalam semu asapek untuk mengurus tadbir sesebuah organisasi supaya menjadi yang terbaik dari yang baik." Tuan Mohd Fahmi Hod (Penolong Pegawai Pertanian)                                                                                                                                                                                                                                                                   

 "Kursus yang santai namun impak yang diterima amat berkesan telah membuatkan fikiran saya menjadi kehadapan. Komunikasi social beauty menjadikan rakan sekeliling terasa dihargai dan paling utama menjadikan saya lebih bertanggungjawab."                                                                                         Cik Puan Suhaliza Sauji (Penolong Akautan RISDA)